FotoGool

SON DAKİKA

İç saha kralı Karagümrük

Süper Lig’de 11. hafta maçında Fatih Karagümrük konuk ettiği Rizespor’u 2-1 mağlup etti. Fatih Karagümrük puanını 17 yaparken, 5 haftalık yenilmezlik serisi yakaladı. Rizespor ise 12 puanda kaldı. İç sahada oynadığı karşılaşmalarda aldığını sonuçlarla dikkat çeken Fatih Karagümrük oynadığı 6 karşılaşmadan 4 galibiyet, 2 beraberlik alarak iç saha lideri konumuna geçti.

06 Aralık 2020 Tarihinde eklendi.
İç saha kralı Karagümrük

Fatih Karagümrük ile Çaykur Rizespor, Süper Lig’in 11. haftasında karşı karşıya geldi. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanan ve Ümit Öztürk’ün düdük çaldığı maçı Karagümrük 2-1 kazandı. Ev sahibinin gollerini 15 ve 25. dakikalarda Alassane Ndao attı. Rizespor’un tek sayısını ise Yassine Meriah kaydetti.

90+2. dakikada Emir Dilaver’in attığı gol, hakem kararı ve sonrasında yapılan VAR incelemesinde faul gerekçesiyle iptal edildi.

Bu sonucun ardından 3 maçlık beraberlik serisine son veren ve yenilmezliğini 5 maça çıkaran Fatih Karagümrük puanını 17’ye çıkardı. Galibiyet hasreti 3 maça çıkan Rizespor ise 12 puanda kaldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ