FotoGool

SON DAKİKA

Hür Okulları, Bölge Basınını ağırladı

Bölgemizin özel eğitim sektöründe çığır açan Hür Okulları önceki gün yeni  eğitim ve öğretim yılı öncesi  kapılarını  bölge basınına açtı.Hür Okulları Kurucu  Başkanı Abdullah  Devecioğlu kurmaylarıyla birlikte okullarındaki eğitim sistemi  hakkında hem bilgi verdi hem de basın mensuplarıyla birlikte kahvaltı yaptı.

06 Ağustos 2020 Tarihinde eklendi.
Hür Okulları, Bölge Basınını ağırladı

Devecioğlu’dan Teşekkür

Devecioğlu tanıtım toplantılarına katılan tüm basın mensuplarına teşekkür  ederek “Öncelikle hepiniz hoş geldiniz, şeref  verdiniz.Bizler burada Hür Okulları olarak eski Köy Enstitüsü mantığıyla çocuklarımıza dokunarak, hissederek, yaşayarak öğrenebilecekleri bir eğitim modeli sunuyoruz.Çocuklarımıza bitki, sebze ve meyve nasıl ekilir, yetiştirilir ve ürün haline gelir öğretmek, hayvan sevgisini aşılamak, çocuklarımızda Farkındalık yaratmak,Anadolu Lisesi’ni de hayata geçirerek akademik anlamda da onlara her türlü fırsatı sunmak istiyoruz. Bu okul hepinizin hizmetindedir. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Ülkemizin geleceği için bir şey yapabiliyorsak ne mutlu  bize.” İfadesini kullandı

Devecioğlu’nun  konuşmasının ardından Hür Okulları Genel Müdürü Ülven Şahin basın mensuplarına okulu gezdirerek hem organik bahçelerini, sınıf ünitelerini ve sosyal alanları tanıtan bir sunum yaptı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ