FotoGool

SON DAKİKA

Hayat Farka gitti. 5-1

Ligin ikinci yarısının ilk karşılaşmasında , Medipol Başakşehir , Atakaş Hatayspor’u konuk etti. Okan Buruk’un istifasından tüm dikkatleri üzerine çeken Medipol Başakşehir, kötü gidiş hatta son vermek istedi. Ama rakibi Hatayspor üst üste bulduğu gollerle ilk yarısını 3-0 önde kapadığı karşılaşmanın ikinci yarısında da golleri bulurak. Sahadan farklı bir galibiyetle üç puanı alarak ayrılmayı başardı. Karşılaşmada Başakşehir’in gollerini 11’, 57’ MAme Biram Dİouf, 21’ (P) Babajide Davit , 43’ (P) , 68 ‘Aaron Boupendza atarken, Ev sahibi Başakşehir’in tek golü 80 ‘ Mohammed Kamara (Kendi kalesine ) attı.

30 Ocak 2021 Tarihinde eklendi.
Hayat Farka gitti. 5-1

Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip Atakaş Hatayspor ,  son haftalarda iyi bir performans sergileyemeyen ev sahibi Başakşehir karşısında üsttün bir futbol sergiledi ve bu futbolunu gollerle süsleyen Hatayspor rakibine fazla pozisyon şansı bile vermedi. Ev sahibi Başakşehir Hatay karşısında fazla bir varlık gösteremezken,  bulduğu tek gol Hatayspor’un kendi kalesine attığı gol oldu.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ