FotoGool

SON DAKİKA

Güzel Coşkun: Fikret Sivri’yi destekliyoruz

Pendik Esenyalıspor Kulübü Başkanı Güzel Coşkun, İstanbul ASKF seçimlerinde Başkan Adaylarından Fikret Sivri’yi destekleyeceklerini söyledi.

Kasım 2020’de yapılacak olan İstanbul ASKF seçimlerinde desteğini Fikret Sivri’den yana kullanacaklarını açıklayan Güzel Coşkun, tek hedeflerinin başkan adayı Fikret Sivri öncülüğünde genç, dinamik bir ekiple amatör futbola yeni bir soluk getirmek olduğunu ifade etti.

06 Ağustos 2020 Tarihinde eklendi.
Güzel Coşkun: Fikret Sivri’yi destekliyoruz

Beden Eğitimi Öğretmeni ve UEFA A Futbol Antrenörü olan Güzel Coşkun, kulüplerin ve Antrenörlerin sorunlarını çok iyi bildiğini, bu doğrultuda projeler hazırlayıp Fikret Sivri’ye sunduğunu söyledi. Coşkun, üç aylık seçim döneminde İstanbul’da bulunan bütün amatör spor kulüplerine birebir temas edip fikirlerini alacaklarını ve İstanbul Amatörünü hep birlikte yöneteceklerini belirtti.

İstanbul’da değişim zamanı geldi
İstanbul’da amatör spor kulüplerinin çok büyük sorunları olduğunu, amatör spor kulüplerin bu sorunlarla baş başa bırakıldığını aktaran Pendik temsilcisinin Başkanı, “Yapılacak olan seçimde adayların demokratik bir biçimde kırgınlıklara yol açmadan bir çalışma yapacaklarını ümit ediyorum. Seçimde İki aday var Ali Düşmez ve Fikret Sivri. Bence seçimin kesin favorisi Fikret Başkan. Çünkü kendisine büyük teveccüh ve destek var. Her geçen zaman diliminde de bu desteğin arttığını gözlemliyoruz. Artık İstanbul’da bir değişim zamanı olduğunu düşünüyorum. Daha önce de söylediğim gibi biz İstanbul’a daha iyi hizmet edeceğini düşündüğümüz Fikret Sivri’yi destekliyoruz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ