FotoGool

SON DAKİKA

Gümrük, Başakşehir’den üç puanı kaptı 2-1

Süper ligin 27. Haftasında zirve yarışında olan Başakşehir , orta sıralarda bulunan Fatih Karagümrük’ü konuk etti. İyi bir çıkış yakalayan Medipol Başakşehir 3 hafta sonra ilk mağlubiyetini alırken, bu maçtan galibiyetle ayrılan Fatih Karagümrük ligin ikinci yarısında iki hafta üst üste galip gelmeyi başardı. Karşılaşmada konuk ekip Fatih Karagümrük’e üç puanı getiren golleri 39. Dakikada Fabio Borini ve 41. Dakikada Ahmed Musa atarken, ev sahibi Başakşehir’in tek golünü 25. Dakikada Trezeguet attı. Bu sonuçla Başakşehir 46 puanda kalırken, konuk ekip Fatih Karagümrük puanını 39’a yükseltti.

26 Şubat 2022 Tarihinde eklendi.
Gümrük,  Başakşehir’den üç puanı kaptı 2-1

Grubunda çıkışına devam eden Medipol Başakşehir,  orta sıralarda bulunun Fatih Karagümrük’ü konuk etti. Karşılaşmaya iyi ve hızlı başlayan ev sahibi Medipol Başakşehir,  25. Dakikada Trezeguet’in attığı golle öne geçmeyi başardı. Kalesinde golü gören konuk ekip Fatih Karagümrük bu gole 39. Dakikada Fabio Borini ile cevap vererek eşitliği sağladı 1-1. Bu golün hemen ardından,  Başakşehir savunmasının hatasını iyi değerlendiren Fatih Karagümrük 41. Dakikada Emre Mor’un güzel pasını filelerle buluşturan Ahmed Musa oldu ve Fatih Karagümrük bu golle öne geçti.  Bu skor aynı zamanda ilk yarısının skoru oldu.  

Karşılaşmanın ikinci yarısında rakibi Fatih Karagümrük üzerinde etkisini hissettiren ev sahibi Medipol Başakşehir üst üste geliştirdiği ataklara rağmen gol bulamadı. Maçın ikinci yarısında rakibini savunmasında karşılayan konuk ekip kontra ataklarla farkı açmaya çalışsa da bunda başarılı olamadı.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ