FotoGool

SON DAKİKA

Gol sesi çıkmadı 0-0

Fenerbahçe ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU sahasında oynanan karşılaşmada Ahmet Çalık sezonunun son iç saha maçanı oynayan Fenerbahçe türbinleri dolduran taraftarının desteği ile Fatih Karagümrük karşısında ilk yarısını golsüz beraberlikle kapadı. Maçın ikinci yarısında da istediği golü bulamayınca karşılaşmadan iki takımda birer puanla ayrılmak zorunda kaldılar.

15 Mayıs 2022 Tarihinde eklendi.
Gol sesi çıkmadı  0-0

Maçın ilk yarısında iki takımda zaman zaman etikili oldular,  geliştirdikleri ataklarla gol pozisyonlarına girmelerine rağmen maçın ilk yarısında iki takımda gol bulamadı.  Maçın ilk yarısının golsüz eşitlikle bitmesinin ardından ikinci yarıya etkili başlayan ve baskısını kuran ev sahibi Fenerbahçe bir çok gol pozisyonuna girdi.  Oyunu hemen hemen kendi yer alanında kabul eden konuk ekip Fatih Karagümrük geliştirdiği kontra ataklarla gol aradı.  İki takımında gol bulamadığı karşılaşmada iki takımda sahadan birer puanla ayrılmak zorunda kaldılar. 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ