FotoGool

SON DAKİKA

Giovanni van Bronckhorst’tan Açıklamalar

Beşiktaş teknik direktörü farklı bir galibiyet aldıkları Lugano maçından sonra yaptığı açıklamada “İlk yarıda 3-4 olabilirdi. İkinci yarıya iyi başlayamadık, yediğimiz golden sonra toparladık. Rakibin geçişlerde çok fazla boşluk vereceğini biliyorduk. Bu konuda tehlikeli bir takımız. Hak ettiğimiz bir sonuç aldık.

30 Ağustos 2024 Tarihinde eklendi.
Giovanni van Bronckhorst’tan Açıklamalar
Geldiğimden beri kadroyu yeniledik, tazeledik. İyi oyuncular transfer ettik. Hem futbol hem de karakter anlamında bunu söylüyorum. Transferin bitmesine birkaç gün daha var. Kadromuzu daha güçlü hale getirebileceğimiz bir durum olursa bundan şüphe etmeyiz. Kadromuzun %90-95’inin hazır olduğunu söyleyebilirim. Fırsat gelirse de bunu kullanırız.
Herkes finallerin hayalini kurar ama oralara ulaşmak için önünüzde uzun bir maraton vardır. Önce gruplara kalmak istedik ve bunu başardık. Yeni bir formatta oynayacağız. Tabii ki final harika olur, adım adım gideceğiz. Avrupa Ligi’nde iki Türk takımının oynayacağı bir final tabii ki güzel olabilir ama finalistlerden biri Beşiktaş olduğu müddetçe.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ