FotoGool

SON DAKİKA

Giovanni van Bronckhorst: “UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalacağımıza eminim”

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Lugano ile oynanacak maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu:

“Heyecanlıyız. İkinci iç saha maçımızı oynayacağız. Gruplara kalmak istiyoruz. Bunu gerçekleştirecek fırsata sahip olabiliriz. Motiveyiz. Amacımız gruplara kalmak. Yarınki maç kadro olarak ilk maçtan farklı olacak. Her maça farklı yaklaşıyoruz. İyi bir sonuç almak istiyoruz. Evimizde turu geçme fırsatımız var. Maçı kazanacak takımı sahaya sürmeyi amaçlıyorum.

28 Ağustos 2024 Tarihinde eklendi.
Giovanni van Bronckhorst: “UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalacağımıza eminim”

Oyuncularımın istediğim gibi oynamalarını istiyorum. Takıma katılan oyunculardan memnunum. Şu ana kadar işler iyi gidiyor. Sezona Süper Kupa ile harika başladık. Gruplara kalacağımıza eminim. Oyuncularımı zinde tutmaya çalışıyoruz. Şu anki gidişat iyi.

Oynadığımız her maçı analiz ediyoruz. Son maçta kolay goller yedik. Daha iyi savunma yapmalıyız. Zaman içinde bu konuda gelişim göstereceğiz. Hücumu geliştirirken takım savunmasını da geliştirmek durumundayız.

Felix’in gelmesinden mutlyum. İyi bir savunmacı. Transferde gelen giden olabilir. Son birkaç aydaki enerjimizi bu konuya harcadık. Yarışmacı bir kadromuz olmalı. Transfer bitti diyemem.

Öncelikli hedefimiz UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalmak. Bunlar zor turnuvalar. Her maçta elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Bu maçlar oyuncuların ve kulübün gelişimi için çok önemli.

Her oyuncunun başına talihsiz sakatlıklar gelebiliyor. Tayyip Talha takımın önemli bir parçası. Geri dönmek için çok çalıştı. Necip de daha güçlü dönmek isteyecektir. Milli aradan sonra haftada iki maç temposuna gireceğiz ve rotasyon yapmaya başlayacağız.

UEFA Avrupa Ligi’nde yeni formata göre farklı takımlara karşı oynayacağız. Daha heyecan verici olduğunu düşünüyorum. Maçlar oynanırken nasıl olacağını daha iyi göreceğiz.

Kadro derinliği oluşturmak için önümüzde zaman var. Elimizdeki tüm oyuncuları tüm kulvarlarda kullanacağız.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ