FotoGool

SON DAKİKA

Gaziantep serieye devam etti. 1-2

Süper Lig’in 12. haftasında Gaziantep FK’yı konuk eden Başakşehir, rakibine 2-1 mağlup olarak zirve yarışında önemli bir yara aldı. Galibiyet hasreti 4 maça çıkan turuncu-lacivertliler, zirvenin 11 puan gerisine düştü. Süper Lig’in 12. haftasında Medipol Başakşehir ile Gaziantep FK kozlarını paylaştı. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanan maçı, konuk ekip Gaziantep FK 2-1’lik skorla kazandı. Kırmızı-siyahlılara zorlu deplasmanda üç puanı getiren golleri 44’te Kevin Mirallas ile 74’te Muhammet Demir kaydetti. Başakşehir’in tek sayısı ise 56’da Enzo Crivelli’den geldi.

13 Aralık 2020 Tarihinde eklendi.
Gaziantep serieye devam etti. 1-2

10 Haftadır yenilmiyor

Başakşehir’i deviren Gaziantep FK ise ligdeki yenilmezlik serisini 10 maça çıkardı. Sumudica’nın öğrencileri ligde bu sezon ilk ve tek yenilgisini 1. haftada Galatasaray’a karşı almıştı. 1 maçı eksik olan kırmızı-siyahlılar, 11 maç sonunda puanını 18’e çıkardı.

Gaziantep FK’ya 2-1 mağlup olan Başakşehir’de kötü gidişat sürüyor. Turuncu-lacivertliler, Süper Lig’de oynadığı son 4 maçta galibiyet yüzü göremedi. 15 puanda kalan Okan Buruk’un ekibi, bu sonuçla lider Alanyaspor’un 11 puan gerisine düştü.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ