FotoGool

SON DAKİKA

GALİBİYETLE BAŞLAMAK GÜZEL

Altınordu’nun  sezonun ilk maçında deplasmanda Menemenspor’u 2-0’lık skorla mağlup ederken Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu, sezona galibiyetle başlamanın çok güzel ve önemli olduğunu vurguladı. 

12 Eylül 2020 Tarihinde eklendi.
GALİBİYETLE BAŞLAMAK GÜZEL
Bu skorun yansımalarını ve getireceği moral motivasyonu önümüzdeki hatalarda daha iyi göreceğiz” diyen Eroğlu, “2014-2015 sezonundan bu yana ilk hafta maçlarını kazanamıyorduk. Uzun bir aradan sonra, iyi futbol oynayıp deplasmanda galip gelmek gerçekten güzel bir duygu” dedi.
Eroğlu, “İlk yarım saatte rakibin baskısını kıramadık. Hücum çıkışlarında ise pas kayıpları nedeniyle istediğimiz geçişleri yapamadık.  Sonrasında önce oyuna denge getirdik, hemen ardından da üstünlüğümüzü kurduk. Genç Burak İnce’nin ve  Metehan Mimaroğlu’nun golü ile sonuca gittik. Daha erken gol bulup, maçı koparabileceğimiz fırsatlar da yakaladık aslında ancak değerlendiremedik” diye konuştu
Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ