FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray Fırsat tepti 0-0

Süper ligin 14. Haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyasqpor’a konuk olan Galatasaray 3 haftadır yaşadığı puan kayıplarına devam etti. Kendi sahasında ilk kez beraberlik alan ev sahibi Öznur Kablo Malatyasporalt sıralardan uzaklaşmak için önemli bir puanı hanesine yazdırırken, Fatih Terimin cezası nedeniyle saha kenarında olmadığı karşılaşmadan beraberlikle ayrılarak puan kayıplarına devam etti. Bu sonuçla Galatasaray puanını 22’e çıkartırken, ev sahibi Malatyaspor puanını 13’e çıkarttı.

28 Kasım 2021 Tarihinde eklendi.
Galatasaray Fırsat tepti  0-0

Yeni Malatya sahasında Galatasaray’ı konuk eden Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ilk yarısında üstün oynadığı maçın ikinci yarısında oyun üstünlüğünü rakibine kaptırdı.  Konuk ekip ikinci 45 dakikada kurduğu baskı ile rakibini adeta bunaltmasına rağmen bu pozisyonları gol yada gollere çeviremedi Ev sahibi Yeni Malatyaspor geliştirdiği  kontra ataklarla galibiyet golüne yakın olmasına rağmen bu pozisyonları değerlendiremedi. maçın bitiş düdüğü ile taraflar sahadan birer puanla ayrıldılar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ