FotoGool

SON DAKİKA

Feyyaz Uçar’dan Açıklamalar

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Futbolu Temsilen Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, Lugano maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu:

29 Ağustos 2024 Tarihinde eklendi.
Feyyaz Uçar’dan Açıklamalar
“UEFA Avrupa Ligi’nde iyi işler yapmak istiyoruz. Bugünkü oyundan memnunuz. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı kutluyoruz. Oyuna sonradan giren oyuncuların verdiği katkı bizi mutlu etti. Yavaş yavaş takımda rekabet artıyor. Oyuncular aldıkları sürede ellerinden geleni yapmaya çalışıyor. Takım olma yolunda ilerliyoruz. Çok değerli oyuncularımız var. Immobile’nin kalitesini her maçta görüyoruz. Rafa müthiş bir performansla başladı. Her maç üstüne koyuyor. Taraftarlarımız iyi bir hücum hattı seyrediyor. UEFA Avrupa Ligi lig aşamasında zayıf takım yok. Kaliteli takımlar var. Zor maçlar bizi bekliyor. Lig aşamasında elimizden geleni yapacağız. Semih bizim yıldızımız. Ondan çok şey bekliyoruz. Semih’in müthiş bir karakteri var, fizik olarak da çok güçlü. Bir gol atsa gerisi gelecektir.”
Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ