FotoGool

SON DAKİKA

Fener’in KADIOĞLU taşıdı  2-1

TFF Süper lig Cemil Usta sezonu 30. Haftasında sahasında İzmir Ekibi Göztepespor’u konuk eden Fenerbahçe, 25. ve 45+2. Dakikalarda Ferdi Kadıoğlu’nun attığı gollerle  ilk yarısını 2-0 üstünlükle tamamladığı karşılaşmada,  66. Dakikada Soner’in attığı gole engel olamadı. Karşılaşmada. Son dakikasına kadar nefes keserken,  90+4. Dakikada Serdar Aziz kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Sahadan galibiyetle ayrılan sarı lacivertli ekip üst üste 3. Galibiyetine imza attı.

05 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
Fener’in KADIOĞLU taşıdı  2-1

Sahasında İzmir ekibini konuk eden Fenerbahçe,  üç puan parolasıyla çıktığı bu önemli karşılaşmadan istediği sonuçu almayı başardı.  Maçın ilk dakikalarında konuk ekibin tehlikeli atakları karşısında oyunun temposunu eline alan sarı lacivertli ekipte genç oyuncu Ferdi 25. Dakikada attığı golle rakibinin direncini kırmayı başardı.  Maçta ilk yarının uzatma dakikalarında tekrar sahneye çıkan genç oyuncu attığı golle farkı ikiye çıkarmayı başardı 2-0. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.

Belezoğlu Kadıoğlu’nu kutladı

İlk yarının bitiminden ardından soyunma odasına yönelen oyuncuları bekleyen kaptan Emre Belezoğlu tek tek oyunuları tebrik ederken,  ilk yarıda iki gole imza atan genç oyuncu Ferdi Kadıoğlu’na sarılarak tebrik etti.

İkinci yarıda nefesler tutuldu

Fenerbahçe’nin ilk yarıda 2-0’lık üstünlüğü ile ikinci yarıda başladı.  İkinci yarıda düşmeyen tempo, karşılıklı ataklar karşılaşmaya ayrı bir renk kattı.  Kaçın 66. Dakikadasında Göztepespor’dan Soner’İn attığı golle fark bire düştü.  Bu golle umutlanan Göztepespor beraberlik golü için maçın son düdüğüne kadar şansını denemesine rağmen istediği golü bir türlü bulamadı.

Kaptan oyuna girdi

Fenerbahçe’nin tecrübeli oyuncusu Emer Belezoğlu maçın 61. Dakikasında oyuna dahil oldu.  Karşılaşmada kalan dakikalarda sahada görev yapana kaptan,  hem oynadığı futbolla , hemde oyuncuları saha içinde yönlendirmesi ile dikkat çekti.

Aziz kırmızı kart gördü

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Serdar Aziz kırmızı kart görerek bu maçın kalan süresinde ve hafta içinde oynanacak olan Gençlerbirliği karşılaşmasında sahadaki yerini alamayacak. 90+4’üncü dakikada Serdar Aziz, Wilczek’e yaptığı müdahaleden sonra ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Üst üste 3. Galibiyet

Fenerbahçe üst üste üçücü galibiyetine imza attı.  Göztepe karşısında ilk yarıda işi bitiren sarı lacivertli ekip böylelikle puanını 49’a yükseltirken, Konuk ekip Göztepespor ise 38 puanda kaldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ