FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe’ye nazar değdi. 2-2

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe 4. Hazırlık karşılaşmasını Zwolle ile Atatürk olimpiyat sahasında oynadı. Seyircisi ile buluştuğu bu karşılaşmanın ilk yarısının bitimine doğru 45. Dakikada Marcel Tisserand’ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapadı. Karşılaşmanın ikinci yarsına da hızlı başlayan Fenerbahçe 48. Dakikada Enner Valencia’nın attığı golle farkı ikiye çıkarttı.Karşılaşmada Zwolle’nin tek golünü 68. dakikada M.Saymak attı. Karşılaşmanın 81. dakikadasında gelişen konuk ekip atağında Chardi Landu’nun attığı golle skorda eşitlik sağladı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fenerbahçe önde götürdüğü maçı beraberlikle bitirdi. Fenerbahçe kulüp Başkan Ali Koç maç öncesi taraftarı selamladı. Fenerbahçe 4. Hazırlık karşılaşmasından beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı. İlk yarıda etkisini maçın son dakikalarına kadar sürdüremeyen sarı lacivertli ekip 4. hazırlık karşılaşmasından beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı.

28 Temmuz 2021 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe’ye nazar değdi. 2-2

Fenerbahçe daha önce Romanya’nın ikinci lig ekiplerinden Csikszereda’yı 2-0 , Kasımpaşaspor’u 4-1, Gençlerbirliği’nin 4-0 mağlup eden sarı lacivertli ekip Hollanda’nın en üst düzey futbol ligi olan Eredivisie’de yer alan bir futbol kulübü PEC Zwolle’yi konuk etti. Seyricili oynanan karşılaşma aynı zamanda Fenerbahçe’nin taraftarı ile ilk buluşması oldu.Karşılaşmadan istediği sonuçla ayrılamayan  ayrılan Fenerbahçe 4. hazırlık karşılaşmasından beraberlikle ayrıldı.

Karşılaşmanı ilk yarısında rakibi karşısında oyun üstünlüğünü elinde bulundurmasına rağmen, bunu golle ilk yarının bitimine doğru süsledi.  45. Dakikada  Marcel Tisserand’ın attığı golle öne geçen fenerbahçe ilk yarıyı bu skorla tamamadı.  Karşılaşmanın ikini yarısına hızlı başlayan Fenerbahçe 48. Dakikan Enner Valencia’nın attığı golle farkı ikiye çıkarttı. Karşılaşmada 68. dakikada gelişen Zwolle atağında M.Saymak attığı golle farkı bire indirdi.  Karşılaşmada son dakikalarda oyuna etkisini koyan konuk ekip 81. dakikada Chardi Landu’nun golü ile beraberliği sağladı 2-2

Uzun zaman sonra taraftarları ile buluştu

Atatürk olimpiyat sahasında oynanan karşılaşma başka bir heyecana da sahne oldu.  Uzun zamandır pandemiden dolayı maçların seyircisiz oynanmasından sonra,  sezon öncesi hazırlı karşılaşmasında bu kez taraftar sahadaki yerini alarak , maç başından sonuna kadar sarı lacivertli ekibi desteklediler.

Koç’a sevgi gösterisi

Karşılaşma öncesi protokoldeki yerini alan Fenerbahçe kulübü Başkanı Ali Koç taraftarın yoğun ilgisi ile karşı karşıya kaldı. Taraftarı selamlasak karşılık veren Başkan Ali Koç taraftarın desteğini aldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ