FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe’ye konya sürprizi 0-2

Süper Lig’de 8. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Konyaspor’a 2-0’lık skorla kaybetti ve liderlik şansını kaçırdı. Maçın ilk yarısında iki takım da izleyenleri adeta uyutan bir futbol oynadı. Altay’ın çok net bir pozisyonda gole izin vermemesi ve Pelkas’ın VAR’dan dönen golü en önemli gelişmelerdi. İkinci yarıya hareketli başlayan Fenerbahçe olsa da Sarı Lacivertliler, hücumda üretimde zorlandı. Samatta, Valencia top kayıplarıyla ön plana çıkarken Perotti de oyuna girdi ancak Arjantinli de fazla bir varlık gösteremedi.

08 Kasım 2020 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe’ye konya sürprizi 0-2

67’de Jevtovic ceza alanında havadan gelen topa müthiş vurdu ve golü attı. Bu şok etkisinin üzerinden 10 dakika geçince yine bir savunma hatasında bu kez Kravets Altay’ı avladı ve skoru 2-0 yaptı. Bu dakikadan sonra hafif bir tepki veren Kanarya, yine pozisyon bulmakta zorlandı ve maç 2-0 Konyaspor’un üstünlüğüyle bitti.

Süper Lig’in 8. haftasında Fenerbahçe, Konyaspor’a 2-0 yenilerek bu sezonki ilk mağlubiyetini aldı. Ligin ilk 7 haftasında 5 galibiyet, 2 beraberlik alan sarı-lacivertliler, Konya karşısında mağlup olarak ilk kez kaybeden taraf oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ