FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe’ye Göztepe şok’u 0-1

Süper ligin 26. Haftasında sahasında Göztepeesapor’u konuk eden Fenerbahçe beklemediği bir mağlubiyet aldı, Maçın 9. Dakikasında Halil Akbunar’ın attığı gole bir türlü cevap veremeyen ev sahibi Fenerbahçe şampiyonluk yarışında beklenmedik bir puan kaybı yaşadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında rakibine baskı kurmasına rağmen istediği gol yada golleri bulamadı. Kendi sahasında yaşadığı puan kaybı ile Fenerbahçe 51 puanla kalırken, bu önemli karşılaşmadan üç puanla ayrılan Göztepespor 32’e yükseltti

21 Şubat 2021 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe’ye Göztepe şok’u 0-1

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu sahasında oynanan karılaşmada Fenerbahçe ,  Orta sıralarda bulunan Göztepe karşısında sahadan puansız ayrılmak zorunda kaldı.  Maçta ilk yarıda yaptığı savunma hatasını iyi değerlendiren Halil Akbunar 9. Dakikada attığı golle takımını öne geçirmeyi başardı.  Karşılaşmanın son düdüğüne kadar bu skor’u korumayı başaran Göztepesapor ,  güçlü rakibinden üç puanı alırken,  Fenerbahçe beklemediği bir şekilde kaybettiği üç puanla şampiyonluk yarışında büyük yara aldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ