FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe’ye Alanya şoku. 2-1

Süper Toto Spor ligin 10. Haftasında Zirveyi takip eden Fenerbahçe , güçlü rakibi Aytemiz Alanyaspor’fu FB Şükrü Saraçoğlu spor kompleksinde konuk etti. İlk yarısı golsüz geçerken, ikinci yarıda daha atak ve daha istekli olan Fenerbahçe olmasına rağmen, maçın 75. Dakikadasında gelişen konuk ekip atağında Emre Akbaba attığı golle takımını öne geçirmeyi başardı. Kalesinde gördüğü golden sonra beraberlik golü için mücadelesini devam ettiren ev sahibi Fenerbahçe 80. Dakikada Serdar Dursun ile bulduğu golle beraberliği sağladı. Karşılaşmada son sözü 90+3. Dakikada Efkan Bekiroğlu söyledi ve attığı golle karşılaşmanın skorunu belirledi.Bu sonuçla Fenerbahçe ilkkez evinde mağlup olurken 19 puanda kaldı., Konuk ekip Aytemiz Alanyaspor aladığı galibiyetle 20 puana çıkartarak Fenebahçenin puan olarak üst sırasına çıkmış oldu.

24 Ekim 2021 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe’ye Alanya şoku. 2-1

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu sahasında oynanan karşılaşmada ilk yarıda ,  ikinci yarıda da rakibi üzerinde baskı kuran ev sahibi sarı lacivertli ekip ilk yarısı golsüz biten karşılaşmanın ikinci yarısında da net gol pozisyonlarına girmesine rağmen bunları değerlendiremedi,  İkinci yarıda oyunu kendi yer alanında kabul eden konuk ekip yakaladığı kontra ataklarla tehlikeli olmayı başardı. Maçın 75. Dakikasında ani gelişen Aytemiz Alanya atağında Emre Akbaba attığı golle takımı Aytemiz Alanyaspor’u öne geçirdi.  Karşılaşmada bu gole 80. Dakikada Serdar Dursun ‘un attığı golle cevap veren Ev sahibi Fenerbahçe bu kez galibiyet golü için atak üzerine atak geliştirdi. Maçın 90+3. Dakikada gelişen Aytemiz Alanyaspor atağında Efkan Bekiroğlu attığı golle karşılaşmanın skorunu belirledi.

Yönetime istifa çağrısı

Alanyaspor karşısında alınan mağlubiyetin ardından tüm türbinler birlikte hem yönetim kuruluna, hemade oyunculara tepki gösterdiler. Bir grup taraftar Başkan Ali Koç ve ekibini istifaya çağırırken,  Maç sonrası Oyuncularında formalarını çıkartmalarını istediler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ