FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe’den önemli galibiyet 2-1

Süper ligin 22. Haftasında Altay’ı konuk eden Fenerbahçe Ligin ikinci yarısında kendi ahasında oynadığı ilk karşılaşmada Altay’ı mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmada Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri 37. Dakikada İrfan Can Kahveci ve 71. Dakikada Serdar Dursun atarken, Konuk ekip Altay’ın tek golünü 14. Dakikada Ahmed Yasser Rayan attı. Fenerbahçe bu sonuçla puanını 36’yı çıkartırken, Altay 18 puanda kaldı.

19 Ocak 2022 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe’den önemli galibiyet 2-1

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu sahasında oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip Altay oldu. Maçın 14. Dakikasında geliştirdiği atakta Ahmed Yasser Rayan’ın attığı golle öne geçen Altay bu üstünlüğünü oyuna yansıtamadı. Maçın 37. Dakikasında gelişen ev sahibi atağında savunmanın uzaklaştıramadığı topu İrfan Can Kahveci filelerle buluşturdu. Kahveci attığı golün sevincini önce saha içindeki oyuncularla sonra da yedek kulübesinde oturan Mesut Özil’le paylaştı.  Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısına baskılı futbolu ile başlayan fenerbahçe ,  galibiyet golü için ataklarını sıklaştırdı,  karşılaşmanın 71. Dakikasında gelişen atakta bul kez Serdar Dursun attığı golle takımına üç puanı kazandıran isim oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ