FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe’den Farklı galibiyet 6-0

Süper ligin 2. Haftasının kapanış maçında Kasımpaşaspor, Fenerbahçe’yi konuk etti. Karşılaşmada konuk ekip fenerbahçe, ligin ilk haftasında aldı Ümraniye beraberliğinin ardından, Kasımpaşaspor karşısında adeta gol oldu yağdı. 8. Dakikada Joshua King, 34 ve 58. Dakikalarda Enne Valencia ,45+3. Dakikada Emre Mor ve 86 ve 90+2 dakikalarda Arda Güler un attığı gollerle sahadan farklı bir galibiyetle ayrılmayı başardı.

15 Ağustos 2022 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe’den Farklı galibiyet 6-0

Kasımpaşaspor,  ligin ikinci haftasında kendi sahasında ve seyircisi önünde Fenerbahçe’yi konuk etti.  Rakibi karşısında etkili olamayan ev sahibi 16. Dakikada Hasan Emre Yeşilyurt’un kırmızı kartla oyun dışında kalmasından sonra sahada 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldı. Bu dakikadan sonra daha etkili olan konuk ekip Fenerbahçe üst üstü bulduğu gollerle ilk yarısını 3-0 önde kapadığı maçın ikinci yarısında da bulduğu iki golle etkili bir futbol sergileyerek bu sezonun ilk galibiyetine farklı bir galibiyetle  imzasını attı.  Fenerbahçe bu sezonun ilk galibiyetini de almış oldu.  Bu sonuçla Kasımpaşa ikinci karşılaşmasından da farklı bir mağlubiyetle ayrılmak zorunda kaldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ