FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe’de Serdar Dursun rüzgarı 4-0

Süper ligde 15. Haftasında Fenerbahçe sahasında ve seyircisi önünde konuk ettiği Çaykur Rize karşısında sahadan üç puanla ayılarak haftalar sonra kendi sahasında galip gelmeyi başardı. Fenerbahçe 13. Dakikada Mergim Berisha’ın ve ikinci yarıda 70,79 ve 90. Dakikalarda Serdar Dursun’un attığı gollerle sahadan 4-0 galip ayrılarak üç puanı hanesine yazdırdı. Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 27’ye yükseltirken, Çaykur Rizespor 10 puanda kaldı.

05 Aralık 2021 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe’de Serdar Dursun rüzgarı 4-0

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu spor kompleksinde oynanan karşılaşmada Fenerbahçe,  grupta en alt sırada olan Çaykur Rizespor’u konuk etti.  İlk yarıyı 13. Dakikada Mergim Berisha’ın attığı golle önde kapatan sarı lacivertli ekip,ikinci yarıda 70. Dakikada Serdar Dursun’un attığı golle farkı ikiye çıkarttı.  Maçın 79. Dakikasında  Serdar Dursun attığı golle kendisinin ikinci takımının üçüncü golüne imza attı. Maçta son sözü günün yıldızı Serdar Dursun söyledi ve 90. Dakikada attığı 3.  Golü ile maçın skorunu belirledi.  Taraftarının da desteğini arkasına alarak haftalar sonra kendi sahasında üç puanla tanıştı.  Ligin en alt sırasında yer alan Çaykur Rizespor’da zaman zaman geliştirdiği kontra ataklarla gol aramasına rağmen bunda başarılı olamadı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ