FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe’de müjdeli haber

TFF süper lig 29. Hafta karşılaşması olan Malatyaspor karşılaşmasının son hazırlığını bugün yapacak olan Fenerbahçe’de teknik heyet, futbolcular ve kulüp çalışanlarının olduğu ekip yapılan covid19 testinin negatif çıktığı öğrenilirken. Sakatlığı geçen Serdar Aziz ve cezası biten Emre Belezoğlu’nun yarınki karşılaşmada ilk 11’de sahaya çıkacağı gelen bilgiler arasında. 

26 Haziran 2020 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe’de müjdeli haber

Kasımpaşa karşısında aldığı mağlubiyetten sonra büyük moral bozukluğu yaşayan fenerbahçe, iki takım içinde büyük önem taşıyan karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yapacağı idmanla sürdürecek,  cumartesi günü saat 18:30’da FB Şükrü Saraçoğlu sahasında oynanacak olan BTÇ TÜRK Yeni Malatyaspor karşılaşması için TFF ‘ nin  belirlediği maç oynama talimatı doğrultusunda her maç öncesi yapılan testi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. Yapılan test sonuçlarının  bugün açıklandığı ve negatif çıktığı öğrenildi.

Belezoğlu ve Aziz ilk 11’de

Öte yandan sakatlığı geçen Serdar Aziz’in ve cezası biten Emre Belezoğlu’nun cumartesi günü oynanacak olan karşılaşmada ilk 11’de yer alması bekleniyor. Karşılaşmadan üç puanla ayrılarak moral bulmak ve avrupa iddiasını devam ettirmek isteyen Fenerbahçe’de bu iki oyuncu muhtemel kadroda yer alması bekleniyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ