FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe’de izin yok

Süper ligin  28. Haftasında pazar günü Kasımpaşa deplasmanından aldı mağlubiyetle büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe,  TFF spor lig Cemil Usta sezonunun 29. Haftasında 27 Haziran Cumartesi günü saat 18:30’da oynanacak olan BTC Türk Yeni Malatyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına bugün yaptığı idmanla başladı.

22 Haziran 2020 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe’de izin yok

Kasımpaşaspor karşısında beklemediği bir mağlubiyet alan Fenerbahçe, Malatya maçının hazırlıklarına başladı.  27 Haziran CUmartesi günü Kendi sahasında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bugün kendi tesislerinde yaptığı idmanla başlayan sarı lacivertli ekipte, Kasımpaşa maçında forma giyen oyuncular  rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamlarken; diğer oyuncular ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladıkları antrenmanı pas çalışması ve dar alanda yaptıkları çift kale maçla noktaladı. Fenerbahçe bu maçın hazırlıklarını yaranı yapacağı çalışma ile sürdürecek,

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ