FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe zirveye gözkırptı. 3-0

Süper ligin 16. Haftasının kapanış maçında Kasımpaşaspor , Fenerbahçe’yi konuk etti. Ligde 15. Haftayı baya olarak geçiren sarı laçivertli ekip, İlk yarıda M. Thiam’ın 14 ve 45+1. Ve ikinci yarıda 86. Dakikada Ferdi kadıoğlu’nun attığı golle sahadan üç puanla ayrılarak puanını 29’a yükselti ve grupta zirve yarışını yakından takip etmeye devam etti.

04 Ocak 2021 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe zirveye gözkırptı. 3-0

Kasımpaşaspor’a konuk olan Fenerbahçe ,  güçlü rakibi karşısında ilk yarıda işi bitirdi. M. Thiam’ın 14 ve 45+1  ve ikinci yarıda oyuna dahil olan Ferdi Kadıoğlu’nun 86. Dakikada attığı golle üç puanı hanesine yazdıran ve ligin 16. Haftasını galibiyetle kapatan Fenerbahçe,  Maçın ikinci yarısında oyunu daha çok orta saha mücadelesine çevirdi.  Rakibinin gol bulmak için yaptım atakları savunması ile karşılayan fenerbahçe , orta sahada topa daha çok sahip olmaya çalışarak rakibine oyun üstünlüğünü vermemeye çalıştı.

Kasımpaşaspor maçın ilk yarısında kalesinde gördüğü gollere ,  ikinci yarıda cevap vermeye çalışsa da bunda başarılı olamadı.  Tehlikeli sayılabilecek bir kaç atağında ise isabetli vuruşlar yapamayarak istediği gol yada gollere ulaşamadı.

Ali Koç türbinde yerini aldı

Fenerbahçe’nin kulüp Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri,  Kasımpaşaspor karşısında oynanan karşılaşmayı protokol türbininden takip ettiler.  Atılan üç golü de alkışlayan Başkan Ali Koç,  kaçan gol pozisyonlarında da yerinde duramadı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ