FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe uzatma’da güldü 3-2

TFF Süper lig Cemil Usta sezonu 29. Hafta  karşılaşması nefesleri kesti. Fenerbahçe ile Malatyaspor arasında oynanan karşılaşmada son dakikalarda üst üste gelen gollerle maçta tam bir gol düellosu yaşandı. Son gülen taraf ev sahibi Fenerbahçe oldu.

27 Haziran 2020 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe uzatma’da güldü 3-2

Fenerbahçe bu sonuçla puanını 46 yaparken Yeni Malatyaspor 28 puanda kaldı. Fenerbahçe bu sezon Vedat Muriç’inm gol attığı maçlarda başarılı sonuçlar alma istatistiğini de sürdürdü. Fenerbahçe bu sezon Kosovalı oyuncunun gol attığı 13 maçta 12 galibiyet 1 beraberlik almayı başardı

İlk yarısını golsüz beraberlikle biten karşılaşmanın ikinci yarısında  goller geldi. Fenerbahçe’nin gollerini. 70. Dakikada Vedat Muriç, 90 ve 90+5. Dakikalarda Ozan Tufan atarken, Malatyaspor’un gollerini  81. Dakikada Youssuf Ndayishimiye, 89. Dakikada Mitchell Donald attı.

Malatya 10 Kişi kaldı

64.dakikada Yeni Malatyaspor takımından Gökhan Töre hava topu mücadelesinde Emre Belözoğlu ile girdiği pozisyondan sonra ikinci kez sarı kart gördü ve kırmızı kartla takımını bir kişi eksik bıraktı

Açılış Vedat Muriç’ten

Karşılaşmanın ilk yarısının golsüz beraberlikle bitmesinin ardından ikinci yarıya daha baskılı başlayan ev sahibi Fenerbahçenin ilk golü 70. Dakikada golcü oyuncusu Vedat Muriç’ten geldi.  Bu sezon 15. Golünü atan Muriç açılışı yaptı.

Malatya öne geçmeyi  başardı

Karşılaşmada 10 kişi mücadele eden ve 70. Dakikada kalesinde gördüğü golle mağlup duruma düşen Malatyaspor oyundan kopmadı.  Maçın 81. Dakikasında Youssuf Ndayishimiye golü ile beraberliği sağlayan konuk ekip, 89. Dakikada da Mitchell Donald’ın attığı golle bu kez öne geçmeyi başardı 1-2.

Emre toparladı,  Ozan golleri attı

Karşılaşmada ikinci yarıda oyuna giren Fenerbahçe’nin tecrübeli oyuncusu Emre Belezoğlu oynadığı futbolla kendene hayran bıraktırdı.  Orta sahada oyuna katkı sunan tecrübeli oyuncu takımı adeta ateşledi.  Bu futbolu ile her kesin bir kez daha takdirini kazanan Emre’nin oyunda oyduğu süre içerisinde fenerbahçe daha derli toplu bir futbol sergiledi.

Karşılaşmada son dakikaya girildiğinde 2-1 mağlup durumda olan Fenerbahçe’de 90. Dakikada Ozan ve 90+5. Dakikada yine Ozan’ın attığı gollerle önce beraberliği ve sonra da galibiyeti alan fenerbahçe haftayı üç puanla geçti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ