FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe seriye devam etti. 2-0

Spor Toto Süper lig. Ahmet Çalık sezonu 33. Haftasında Fenerbahçe, gr8upta düşme potasında bulunan Göztepespor’un ağırladı. Grupta ikinci sırayı aldıktan sonra bu başarısını Göztepe karşısında da sürdüren sarı lacivertli ekip türbinleri dolduran taraftarını üzmedi. Haftalarda aldığı iyi sonuçlara bir yenisini daha ekledi. Fenerbahçe’ye üç puanı getiren golleri 4. Dakikada Serdar Aziz ve 83.(P) Arda Güler attı.

16 Nisan 2022 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe seriye devam etti.  2-0

Süper ligde üst üste aldığı iyi sonuçlarla grupta ikinci sıraya yerleşen ve kendi sahasında tam kapasite ile oynayan Fenerbahçe, grupta Konyaspor’dan aldığı ikinciliği yine bırakmadı. Grupta ligiden düşmesi matematiksel olarak garanti olmayan Göztepespor’u ağırlayan Fenerbahçe ilk yarıda Serdar Aziz’in 4. dakikada attığı golden sonra skor üstünlüğünü elinde bulundurmasına rağmen zaman zaman oyunuz temposunu rakibinin eline verdi.  Maçın ikinci yarısında etkisini hissettiren ev sahibi 83. Dakikada Arda Güler ile bulduğu penaltı golü ile sahadan üç puanla ayrıldı ve yenilmezlik serisine,  galibiyet serisine devam etti.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ