FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe Seriye devam etti 0-4

Süper ligin 31. Haftasında Milli takım maçlarından dolayı lige verilen aranın ardından Yukatel Kayserispor’a konuk olan Fenerbahçe son haftalarda aldığı iyi sonuçlara bir yenisini daha ekledi. Özellikle son haftalarda deplasmanlarda aldığı iyi sonuçlara bir yenisini daha ekleyen sarı lacivertli ekibe üç puanı getiren golleri 16.dakikada Miha Zajc, 45. Dakikada Diego Rossi ve 54. Dakikada İrfan Can Kahveci ve son sözü genç oyuncu Arda Güler 90+3. dakikada söyledi ve karşılaşmanın skorunu belirleyen oyuncu oldu . Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 56’ya yükseltirken, ev sahibi Yukatel Kayserispor 38 puanda kaldı.

02 Nisan 2022 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe Seriye devam etti 0-4

Kayseri Kadir Has Stadında oynanan karşılaşmanın ilk yarısına hızlı başlayan taraf konuk ekip Fenerbahçe oldu.  Maçın 16. Dakikasına iMha Zajc’ın attığı golle öne geçen Fenerbahçe,  rakibinin atakları karşısında savunma derinliğini kaybetmemeye çalıştı.  Maçta ev sahibi Yukatel Kayserispor’un baskısını arttırdığı dakikalarda 45. Dakikada bu kez Diego Rossi ile ikinci golü bularak iyice rahatlayan taraf oldu. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu. 

Maçın ikinci yarısına yine ev sahibi Yukatel Kayserispor baskısı ile başladı.  Bu baskı karşısında yine golü bulan taraf konuk ekip Fenerbahçe oldu ve maçın 54. Dakikasında İrfan Can Kahvecinin attığı golle farkı 3’e çıkarttı. Maçta son sözü genç oyuncu Arda Güler 90++3. Dakikada söyledi ve karşılaşmanın skorunu belirledi 4-0 Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Fenerbahçe attığı 3 golle üç puanı hanesine yazdırdı.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ