FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe penaltılarla 2-0

TFF Süper lig Ahmet Çalık Sezonunda 26. Haftada Fenerbahçe, haftalardır aldığı kötü sonuçlardan sonra, grubunun güçlü ekibi Atakan Hatayspor’u konuk etti. İlk yarısı golsüz geçen karşılaşmanın ikinci yarısında 67 ve 81. dakikalarda Serdar Dursun’un attığı iki penaltı golü ile sahadan üç puanla ayrılarak haftalar sonra ilk kez kendi sahasında üç puanı hanesine yazdırdı.

20 Şubat 2022 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe penaltılarla 2-0

Şükrü Saraçoğlu sahasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı.  Golsüz beraberlikle biten ilk 45 dakikanını ardından ikinci yarıya daha istekli başlayan ev sahibi Fenerbahçe 67. Dakikada ve 81. Dakikada kazanılan penaltı vuruşlarını Serdar Dursun’la gole çevirerek güçlü rakibi karşısında sahadan üç puanla ayrılmayı başardı.  Ev sahibi Fenerbahçe kendi sahasında ve seyircisi önünde 22. Haftada Altaly’ı 2-1 mağlup etmişti. Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 43’e çıkartırken,  konuk ekip Atakan Hatayspor 39 puanda kaldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ