FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe pelkas’la güldü. 1-0

TFF Süper lig 27. Hafanın kapanış maçında Trabzonspor , Fenerbahçe’yu konuk etti, Karşılaşmanın genel olarak üstülüğü elinde bulunduran ev sahibi Trabzonspor 76. Dakikada Pelkas’ın attığı gole engel olamayarak sahadan mağlup ayrılmak zorunda kaldı. Sarı lacivertli ekip aldığı altın değerinden üç puanla tekrar zirve yarışına devam etti. Maç sonunda Fenerbahçe kulübü Başkanı Ali Koç ve yöneticileri futbolcuları sevinçlerini alkışlarla destek verdiler.

28 Şubat 2021 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe pelkas’la güldü. 1-0

Şenol Güneş sahasında oynanan karşılaşmada İlk yarıda ilk önece gol yememek sonra ,galip gelmek için mücadele ettiler. Bu taktiği yerine getiren fenerbahçe,  rakibinin beklemediği bir nda gerçekleştirdiği atakta Pelkas’ın golü ile üç puanı hanesine yazdırdı.  Zorlu bir deplasman galip ayrılarak ,  zirve yarışına devam eden Fenerbahçe büyük sevinç yaşadı.

Alkışlarla destek verdiler

Karşılaşmanın bitiş düdüğünden sonra saha içinde galibiyeti kutlayan oyunculara ,  Fenerbahçe kulübü Başkanı Ali Koç ve yöneticilerle alkışlarla destek verdiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ