FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe Liderliğe devam etti 2-1

Süper ligin 8. Haftasında kendi FB Şükrü Saraçoğlu sahasında konuk ettiği Kasımpaşaspor karşısında etkili olan ev sahibi Fenerbahçe ilk yarısını 2-0 önde aradığı arşılaşmanın ikinci yarısında kalesinde gördüğü bir golün ardından yinede rakibine skor üstünlüğünü vermedi. Maçtan üç puanla ayrılan Fenerbahçe grubunda liderlik koltuğuna oturmaya devam etti.

03 Ekim 2021 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe Liderliğe devam etti 2-1

Kasımpaşa karşısında ilk yarıda daha etkili olan ev sahibi Fenerbahçe 16. Dakikada Bergim Berisha ve 45+5. Dakikada Luiz Gustavo’nun attığı gollerle ilk 45 dakikayı 2-0 önde kapadı. Karşılaşmanın ikinci yarısının ilk dakikalarda etkili olan konuk ekip Kasımpaşaspor 53. Dakikada Michal Travnik’le bir gol bularak farkı bire indirdi.  Karşılaşmada kalan dakikalarda iki takımda geliştirdikleri ataklarda gol arasada bunda başarılı olamadılar. Bu sonuçla Fenerbahçe sahadan üç puanla ayrılarak,  grupta liderlik koltuğuna oturmaya devam etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ