FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe , liderin ensesinde 2-1

TFF süper ligde zirve mücadelesi veren Fenerbahçe’yi konuk eden Medipol Başakşehir sahadan puansız ayrılmak zorunda kaladı. Süper ligin 35. Hafta kapanış maçından üç puanla ayrılmayı başaran konuk ekip Fenerbahçe zirve yarışına devam etti. Karşılaşmada Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren gollerin 40. Dakikada Attila Szalai ve 57. Dakikada Dimitris Pelkas atarken ev sahibi Başakşehir’in tek golünü 18. Dakikada Ömer Ali Şahiner attı. Ev sahibi Başakşehir 88. dakikada kazandığı penaltı vuruşunda Edin Visca ile değerlendiremeyerek , beraberlik şansını değerlendiremedi. Bu vuruşta Fenerbahçenin kalecisi Harun Tekin başarılıydı.

18 Nisan 2021 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe , liderin ensesinde 2-1

Başakşehir Fatih Terim sahasında oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi 18. Dakikada Ömer Ali Şahiner’in attığı golle öne geçmeyi başardı. Konuk ekip Fenerbahçe bu gole 40. Dakikada Attila Szalai ile cevap verdi. İlk yarısı karşılıklı atılan gollerle sonuçlanan maçın ikinci yarısına baskılı başlayan ev sahibi Mediapol Başakşehir ataklarını savunması ile uzaklaştıran konuk ekip,  57. Dakikada geliştirdiği atakta Dimitris Pelkas’ın attığı muhteşem golle  öne geçmeyi başardı.  Konuk ekip bulduğu golle ve rakibinin 60. Dakikada Mahmut Tekdemir’in kırmızı kart görmesinden dolayı sahada 10 kişi kalmasından dolayı daha rahat bir oyun sergiledi.  Karşılaşmadan üç puanla ayrılan Fenerbahçe puanını 69 çıkartarak, lider Beşiktaş’ın en yakın takipçisi olurken,  sahadan puansız ayrılan ev sahibi Başakşehir 33 puanda kalırken,  Ateş hattından kurtulamadı.

Ali Koç türbinde

Covid 19 rahatsızlığı nedeniyle uzun zamandır Fenerbahçe’nin oynadığı karşılaşmalarda yer alamayan kulüp Başkanı Ali Koç ,  Karantina süresinin bitiminden sonra Başakşehir karşılaşmasında protokol türbinindeki yerini alarak,  karşılaşmayı Medipol Başakşehir kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ile birlikte seyretti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ