FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe gol var oyun yok 3-2

Sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, 5. Hazırlık karşılaşmasında Almanya Bundesliga’nın yeni ekibi Greuther Fürth ile karşı karşıya geldi. Atatürk olimpiyat sahasında oynanan karşılaşmada Bu karşılaşmada istenilen futbolu sergileyemeyen Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri 4.dakikada Miha Zajc , 8ve 32. Dakikalarda Serdar Dursun atarken, konuk ekibin gollerini 34. Dakikada Abdourahmane Barry ve 75. dakikada Jamie Leweling attı. Karşılaşmanın ikinci yarısında sadece konuk ekibin bir gol bulmasından dolayı Fenerbahçe’nin 3-2 galibiyeti ile bitti. Fenerbahçe yine ikinci yarıdaki etkisiz oyunu ile dikkat çekti.

31 Temmuz 2021 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe gol var oyun yok 3-2

Karşılaşmaya hızlı başlayan Fenerbahçe 4. Dakikada Miha Zajc’ın attığı golle öne geçmeyi başardı.  Rakibi karşısında ilk dakikada eline aldığı olun üstünlüğün skor üstünülüğü ile süsleyen Fenerbahçe’den 8. Dakikada gelişen atakta Greuther kalecisinin büyük hatasını iyi değerlendiren Serdar Dursun attığı golle farkı kiye çıkarttı 2-0. İkinci golden sonra daha rahat olan ev sahibi Fenerbahçe 32. Dakikada geliştirdiği atakta sol kanattan Mesut Özil’in pası ile buluşan Serdar Dursun attığı ikinci golü ile farkı iyice açtı 3-0. Maçta kalesinde gördüğü 3 golden sonra oyunu ileri uça taşımayı başaran konuk ekip Greuther Fürth’ün gelişen atağında Fenerbahçe cezaalanı içinde topla buluşan Abdourahmane Barry 34. Dakikada attığı golle farkı ikiye indirdi 3-1. Bu skor aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısında iki takımda topa daha çok sahip olma ve oyun üstünlüğünü eline almaya çalışsada , iki takımda belirgin bir üstünlük sağlayamadılar. İlk yarıdaki baskılı oyunundan ikinci yarıda uzak olan fenerbahçe farkı açmaktan daha çok gol yememek için saha içinde mücadele etti ama bu durumu lehine çeviren konuk ekip 75. dakikada Jamie Leweling attığı golle farkı bire indirdi. 3-2.

5.Hazırlık karşılaşması

Fenerbahçe 2021-2022 futbol sezonu öncesi hazırlıklarını sürdürürken,  oynadığı hazırlık karşılaşmalarından da takımı son halini görme fırsatı oluyor.  Atatürk olimpiyat sahasında oynadığı Greuther Fürth beşinci hazırlık karşılaşması oldu.  Fenerbahçe daha önce de Romanya’nın ikinci lig ekiplerinden Csikszereda’yı 2-0 , Kasımpaşaspor’u 4-1, Gençlerbirliği’nin 4-0 mağlup eden sarı lacivertli ekip son olarakta Hollanda’nın en üst düzey futbol ligi olan Eredivisie’de yer alan bir futbol kulübü PEC Zwolle’yi konuk etmiş ve bu önemli karşılaşmada 2-0 önde iken,  ikinci yarıdaki oyuncu değişikliklerinden sonra kalesinde gördüğü iki gole engel olamayarak sahadan 2-2 beraberlikle ayrılmıştı. Fenerbahçe oynadığı Greuther Fürth karşılaşmasından da 3-2 ayrıldı.

Taraftar yine yalnız bırakmadı

Olimyat sahasındaki ikinci hazırlık karşılaşmasında taraftar Fenerbahçe’yi yine yalnız bırakmadı. Almanya Bundesliga’nın yeni ekibi Greuther Fürth karşısında maçın başından sonuna dek oyuncuları destekleyen taraftar alınan skordan memnun oldular

Serdar Dursun geçer not aldı

Fenerbahçe’nin gurbetçi futbolcusu Serdar Dursun Greuther Fürth karşısında 8 ve 32. Dakikalarda attığı gollerle oyuna katkıda bulundu. ikinci yarıda oyundan çıkan golcü oyuncu oynadığı futbolu gollerle süsledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ