FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe evinde kayıp. 1-1

Süper Ligin 28. Haftasının kapanış maçında Fenerbahçe, Antalyaspor’u konuk etti. Karşılaşmanın 12. Dakikasında Fredy ‘in attığı golle öne geçek konuk ekip, karşılaşmanın sonunu da bu skorla getirmek için çok mücadele etmesine rağmen 83. Dakikada Enner Valecia’ ın golüne engel olamadı. Karşılaşmada eşitliğin sağlanmasının ardından Baskısınüa devam eden ev sahibi Fenerbahçe istediği galibiyet golünü bir türlü bulamadı. Antalyaspor uzun bir süre önde götürdüğü karşılaşmadan bir puanla ayrıldı. Fenerbahçe Göztepe mağlubiyetinin ardından kendi asahasında oynadığı Antalya maçından da puan kaybı ile ayrıldı.

04 Mart 2021 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe evinde kayıp. 1-1

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu sahasında oynanan karşılaşmaya iyi ve hızlı başlayan konuk ekip Antalyaspor oldu.  Ligin ikinci yarısında bir hiç mağlubiyet yüzü görmeyen Antalyaspor 12. Dakikada Fredy’in getirdiği atakta golü buldu. BU golle uzun bir süre oyunu önde götüren Konuk ekip, İkinci yarıda ev sahibi Fenerahçe’nin atakları ve baskısı karşısında zorlandı.  Maçın 83. Dakikasında Enner Valencia’ın attığı golle skor’a eşitlik getiren ev sahibi galibiyet gölü için baskısını devam ettirse bunda başarılı olamadı. Maçın orta hakemi tarafından 90+1 . Dakikada verilen penaltı vuruşu VAR’dan döndü.  Karşılaşmanın son düdüğe kadar gol arayan ev sahibi zaman zaman savunmasında verdiği açıklarla da rakibinin kontra atak yapmasına sebeb oldu.  BU pozisyonları cömertçe harcayan konuk ekip  ligin ikinci yarısındaki 6 beraberliğine imza attı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ