FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe baktı, Başakşehir aldı 0-1

Süper ligin 24. Haftasında Fenerbahçe, güçlü rakibi Medipol Başakşehir’i konuk etti. Ligin ikinci yarısına iyi başlayamayan ve oynadığı 3 maçtan 2 mağlubiyet ve birde beraberlik alan Medipol Başakşehir, 2 beraberlik, bir galibiyet ve birde mağlubiyet alan Fenerbahçe karşısında 61. Dakikada Berkan Özçan’ın golü ile üç puanı hanesine yazdırmayı başardı. Kendi seyircisi önünde sahadan puansız ayrılan Fenerbahçe 37 puanda kalırken, bu maçtan üç puanla ayrılan konuk ekip Başakşehir puanını 36’ya yükseltti.

05 Şubat 2022 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe baktı, Başakşehir aldı  0-1

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu sahasında oynanan ve ilk yarısı golsüz geçen karşılaşmanın ikinci yarısında Fenerbahçe savunmasının 61. Dakikasında yaptığı hatayı iyi değerlendiren Berkay Özcan attığı golle Medipol Başakşehir sahadan üç puanla ayrılmayı başardı.  Maçın kalan dakikalarında ev sahibi ataklarını sıklaştırmasına rağmen istediği golü bulamadı.  Medipol Başakşehir bulduğu tek golle haftayı üç puanla kapatan taraf oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ