FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe baktı , Adana attı. 1-2

Süper ligde ligin ikinci yarsının ilk karşılaşmasında kendi sahasında ve seyircisi önünde konuk ettiği Adana Demir karşısında ilk yarıda 29. Dakikada Enner Valencia’nın attığı penaltı golü ile öne geçen ev sahibi Fenerbahçe, sonra oyunda istediğini yapamadı, Konuk ekip Adana Demirspor önce ilk yarı bitmeden 34. Dakikada Gökhan İnler ile beraberliği sağladı 1-1. İkinci yarının hemen başında Belhanda’nın attığı golle de sahadan üç puanla ayrılmayı başardı.

10 Ocak 2022 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe baktı , Adana attı. 1-2

Şükrü Saraçoğlu sahasında ligin ikinci yarısının ilk karşılaşmasında Adana Demirspor’u konuk eden Fenerbahçe, ligin ilk yarısında deplasmanda 1-0 mağlup ettiği maçın rövanşında istediği sonucu alamadı. Karşılaşmadan üç puanla ayrılan konuk ekip Adana Demirspor puanını 33’e çıkartarak grupta ilk dört sıraya yerleşti. Fenerbahçe ise 32 puanla 5. Sırada yer aldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ