FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe Alanya’da çoştu. 5-2

Süper ligin 29 haftasında Alanya’ya konuk olan Fenerbahçe karşılaşmadan üç puanla ayrılmayı başardı. Ligin ikinci yarısında deplasman maçlarında mağlubiyet yüzü görmeyen sarı lacivertli ekip bu başarısını bu deplasmanda da devam ettirdi. Özellikele maçın ikinci yanısında yaşanan gol düellosunu ve amaçı kazanan taraf Fenerbahçe’ye üç puan getiren golleri 2 6. Dakikada Dİego Rossi ,50. Dakikada (P) Mesut Özil, 78. Dakikada Arda Güler, 90. Dakikada Dimitris Pelkas ve 90+4. Dakikada Mergim Berisha atarken, ev sahibi takımın golelerini 53 ve 76. Dakikadalarda Tayfur Bingöl attı.

13 Mart 2022 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe Alanya’da çoştu.  5-2

İlk yarısı da ikinci yarısıda ayrı bir heyecana sahne olan karşılaşmada sahneyi Fenerbahçe açtı.  Maçın 26. Dakikasında kaleci Altay’ın uzun pası ile buluşan Dİego Rossi akıllı bir aşırtma vuruşu ile topu filelere göndererek takımını öne geçiren isim oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skor’la bitti 0-1. 

Maçın ikinci yarısına geçildiğinde heyecan üst seviyeye çıktı. Karşılaşmanın 50. Dakikasında Fenerbahçe’nin kazandığı penaltı vuruşunu Mesut Özil gole çevirdi ve farkı ikiye çıkarttı.  Konuk ekip Fenerbahçe deplasmanda bir anda 2 farklı üstünlüğü eline geçirdi.  0-2.  Maçta 53. Dakikada gelişen ev sahibi Alanyaspor atağında Tayfur Bingöl attığı golle farkı bire indirmeyi başardı 1-2. Fenerbahçe karşısında golü bulduktan sonra oyunu rakip yeralanına taşıyan ev sahibi Alanyaspor 67. Dakikada yine Tayfur Bingöl ile bulduğu golle bu kez eşitliği sağladı. Maçın ikinci yarısında yaşanan gol düellosunda oyuna ikinci yarıda dahil olan genç oyuncu Arda Güler attığı golle takımı Fenerbahçe’yi öne geçirdi 2-3.  Karşılaşmada 90. Dakikada Dimitris Pelkas attığı golle takımını iyice rahatlatan oyuncu oldu. Karşılaşmadan son sözü söyleyen Mergim Berisha oldu ve 90+4. Dakikada attığı golle karşılaşmanın skorunu belirledi.  

Fotoğraflar : https://www.fenerbahce.org/

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ