FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe 3 puanla bitirdi 2-0

Süper ligin ilk yarısının son karşılaşmasına kendi sahasında çıkan fenerbahçe , Ligin en alt sırasında bulunan Malatyaspor’u ağırladı. Karşılaşmadan üç puanla ayrılarak ligin ilk yarısını galibiyetle tamamlayan Fenerbahçe 4 hafta sonra galip gelmeyi başardı. Karşılaşmada ev sahibi Fenerbahçe’nin gollerini 10. Dakikada Filip Novak ve 73. Dakikada Dimitris Pelkas attı. Bu sonuçla Fenerbahçe ligin ilk yarısını 32 puanla kapatırken, konuk ekip Öznur Kablo Yeni Malatyaspor haftayı puansız kapatarak 15 puanda kaladı.

26 Aralık 2021 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe 3 puanla bitirdi  2-0

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu sahasında oynanan karşılaşmada taraftar yönetime ve kulüp Başkanı Ali Koç’a olan tepkilerine bu maçta da devam ettiler. Maçın başından sonunu kadar zaman zaman yönetimi istifaya çağırdılar.  Ligde istediği sonuçları alamayan iki takımın mücadelesinde gülen taraf Fenerbahçe oldu.  Maçın ilk yarısını 10. Dakikada Filip Novak’ın attığı golle önde kapatan sarı lacivertli ekip,  ikinci yarıda oyun üstünlüğünü devam ettirdi.  Maçın 73. Dakikasında Dimitris Pelkas’ın attığı golle farkı ikiye çıkartan Fenerbahçe sahadan üç puanla ayrılmayı başardı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ