FotoGool

SON DAKİKA

Eyüp Koltuğa oturdu. 0-1

Trendyol Süper Lig’in üçüncü haftasında Sivasspor’a konuk olan Eyüpspor sekizinci dakikada bulduğu golle sahadan üç puanla ayrılarak grupta maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Süper Lig’e teknik direktör Arda Turan’la iyi bir başlangıç yapıp devamını getiren İstanbul ekibi iki galibiyet bir beraberlikle yoluna devam ediyor.

24 Ağustos 2024 Tarihinde eklendi.
Eyüp Koltuğa oturdu. 0-1

Trendyol Süper Lig’in birinci haftasında Alanya deplasmanından bir puanla döndükten sonra ligin ikinci haftasında kendisi gibi Süper Lig’in yeni ekiplerinden bandırma Sporu konuk etti bu karşılaşmadan 4.01 gibi farklı bir skorla üç bahanesine yazdıran İstanbul ekibi iki gün üçüncü haftasında, zorlu Sivas deplasmanında sekizinci dakikada Ahmet kutucunun attığı golle hanesine üç puanı yazdırarak haftayı galibiyetle kapattı. Bu galibiyetle puanını yediye çıkaran Eyüpspor maç fazlasıyla Trendyol Süper Ligi’nin grup lideri koltuğuna oturdu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ