FotoGool

SON DAKİKA

Erkut Erkan güçlü projeler ile ZEYFAD Başkan Adayı oldu

Zeytinburnu Antrenörlerinden Erkut Erkan, Cumartesi günü yapılacak Zeytinburnu Antrenörler Derneği 3. Olağan Genel Kurulu’nda Başkanlığa adaylığını açıkladı.

25 Mart 2021 Tarihinde eklendi.
Erkut Erkan güçlü projeler ile ZEYFAD Başkan Adayı oldu

1980 Giresun Keşap doğumlu olan Erkut Erkan, futbola Zeytinburnuspor alt yapısında 1993 yılında başladı. Aynı takımda 1998 yılından profesyonel oldu. 2005 yılına kadar lacivert-beyazlı formayı giydi ve 2 şampiyonluk yaşadı. Emre Belözoğlu, Şevket Candar, Zekir Keskin, Kenan Yelek ve Galip Gündoğdu gibi ünlü isimler ile takım arkadaşlığı yaptı. 12 sezon profesyonel oynayan Erkan, Hadımköyspor ve Silivri Alibeyspor’da amatör olarak forma giydi. 2016 yılında futbolu bırakınca Antrenörlüğe başlayan Erkut Erkan, Irmakspor ve İkitellispor’da Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu olarak görev aldı.

“ZEYFAD’ın kurucu üyesiyim ve yarıda bıraktığım işi tamamlamak için aday oldum” ifadelerini kullanan Erkan, güçlü projeler ile Zeytinburnu Antrenörlerinden destek beklediğini söyledi.

“Farkımız hemen hissedilecek”
‘Alan el değil, veren el olacağız’ diyen ve seçilir seçilmez ilk işinin Antrenörlere sponsorlar vasıtası ile destek olmak olduğunu kaydeden Erkan, “Bu yaşanan pandemi süreci bize gösterdi ki, çoğu Antrenörümüzün geçimini futboldan kazanıyor fakat bu süreçte işsiz kaldılar, zor günler geçirdiler. Bu dönemi biz fırsata çevirmek istiyoruz. Güçlü bir yönetim kuracağız. Covid-19’un yaşattığı olumsuz süreçten çıkan somut örnekler ile çeşitli kurum ve kuruluşlara başvuru yaparak Zeytinburnu Antrenörlerinin geleceğini garantiye almak adına yoğun bir çaba sergileyeceğiz. Çok başarılı olacağını ve tüm Zeytinburnu Antrenörlerinin olumlu karşılayacağı düşündüğümüz projelerimizi hemen Pazartesi günü hayata geçireceğiz ve Başkan olduğumuz hissedilecek. Biz, seçimi kazanıp Zeytinburnu Antrenörlerinin hak ettiği gibi gönül rahatlığıyla görevlerini yapmalarına her zaman destek olacağız” dedi.

Ali Kemal Demir

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ