FotoGool

SON DAKİKA

Erçevik “  İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz”

Misli.com 3.lig 3.grupta bu pazar günü ilk karşılaşmasına çıkacak olan Çatalcaspor’un teknik direktörü Cahit Erçevik her takımın lige iyi bir başlangıç yapmak istediğini dile getirerek, bu zorlu karşılaşmadan üç puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

18 Eylül 2020 Tarihinde eklendi.
Erçevik “  İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz”

Yalova Atatürk sahasında pazar günü oynanacak olan karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladıklarını belirten sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Cahit Erçevik , Yalova karşılaşmasının zor bir karşılaşma olacağını söyledi.  Tecrübeli çalıştırıcı “ Pandeminin başlamasından sonra 6 aydır resmi müsabaka oynamıyoruz.  Tüm takımlar aynı durumda ,  her takım için handikaplı bir durum. Biz bunu kendi lehimize çevirmek istiyoruz.  Zor geçeceğini düşündüğümüz bu önemili karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak lige üç puanlı bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.

İyi bir hazırlık dönemi geçirdik

Çatalcaspor’un sezon öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini belirten sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Cehit Erçevik “  sezon öncesi hem kendi tesislerimizde , hemde kampta iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimize inanıyorum.  Teknik heyet olarak oyuncularımızı sezona eni iyi şekilde hazırladık.  Şimdi ligde bunun karşılığını almaya başlayacağız” dedi.

Kampa giriyoruz

Çatalcaspor cumartesi günü maçın oynanacağı Yalova’ya hareket ederek, kampa girecek. Son  ter idmanını Yalova sahasında yapacak olan sarı kırımızılı ekip maçın oynanacağı saati beklecek.

Her takımın eksikleri var

Çatalcaspor olarak kadrolarında eksikler olduğunu dile getiren teknik direktör Cahit Ereçevik ,  kadroda bulunan diğer oyuncularla bu eksik mevkileri kapacaklarını söyledi. Teknik direktör Erçevik “ Her takımın olduğu gibi bizimde eksiklerimiz var. Bu eksiklerimiz için suanda bir şey yapma şansımız yok. Bizde teknik heyet olarak kadromuzda bulunan oyuncularla bu eksikleri gidererek lige hazır olduğumuzu göstermek istiyoruz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ