FotoGool

SON DAKİKA

Derbiden Galip Çıkmadı 1-1

Spor toto Süper lig Ahmet Çalık Sezonun 36. Haftasında oynanan derbi karşılaşmasında puanlar paylaşıldı. Grupta ikinci olabilmek için mücadele eden ve 7 haftadır her maçını kazanan Fenerbahçe, Beşiktaş’a konuk oldu. Karşılaşmada ilk yarıda gelen karşılıklı gollerle iki takımda sahadan birer puanla ayrıldılar. Beşiktaş birde penaltı vuruşundan yararlanamadı. Karşılaşmada konuk ekip Fenerbahçe’nin golünü 6. Dakikada Flip Novak atarken ev sahibi Beşiktaş’ın golünü 31.dakikada Penaltı vuruşundan Ghezzal attı.

08 Mayıs 2022 Tarihinde eklendi.
Derbiden Galip Çıkmadı 1-1

Beşiktaş Vodafone Park’ta oynanan karşılaşmada Beşiktaş, grupta ikinci sırada bulunan Fenerbahçe’yi konuk etti.  Derbi karaşılaşmasında konuk ekip Fenerbahçe 6.dakikada Flip Novak’ın attığı golle öne geçmeyi başardı.  Kendi sahasında ve kendi seyircisi önünde derbide yenik duruma düşen ev sahibi Beşiktaş 9. Dakikada kazandığı penaltı vuruşunu Batshuayi ile gole çeviremedi.  Karşılaşmada 31. Dakikada bu ikinci kez penaltı vuruşu kazanan ev sahibi Beşiktaş bu vuruşu Ghezzal ile gole çevirdi.  Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu 1-1.

Karşılaşmanın ikinci yarısında iki takımda sonucu değiştirecek gol bulamayınca 36. Haftadaki derbiden galip çıkmadı ve iki takımda sahadan birer puanla ayrılmak zorunda kaldılar.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ