FotoGool

SON DAKİKA

Derbiden Beraberlik çıktı 2-2

Süper ligin 17. Haftasında Fenerbahçe sahasına ve seyircisi önünde konuk ettiği Beşiktaş. Karşısında iki kez öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü koruyamayarak sahadan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı. Karşılaşmada ev sahibi Fenerbahçe’nin gollerini 14 (P) dakikada Mesut Özil ve 30. Dakikada Bergim Berisha atarken, Konuk ekip Beşiktaşın gollerini 25 ve 59. Dakikalarda Josef de Souza attı. BU sonuçla Fenerbahçe puanını 28 yaparken, Beşiktaş puanını 25’e çıkarttı.

19 Aralık 2021 Tarihinde eklendi.
Derbiden Beraberlik çıktı 2-2

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu stadyumunda oynanan karşılaşmaya hızla başlayan ev sahibi 14. Dakikada kazandığı penaltı vuruşunu Mesut Özil ile gole çevirerek öne geçmeyi başardı.  Bu üstünlüğü yakalayan ev sahibi 24. Dakikada Josef de Souza’nın ilk golüne engel olamadı 1-1. Karşılaşmada 30. Dakikada bu kez sahneye çıkan Bergim Berisha 30. Dakikada tekrar takımını öne geçirdi 2-1. Karşılaşmanın ilk yarısı bu sonuçla bitti.

Maçın ikinci yarısında yine baskılı bir futbolla rakibi karşısında hem skor üstünlüğünü hem de oyun üstünlüğünü elinde bulunduran Fenerbahçe savunmasının yaptığı hatayı affetmeyen Josef de Souza 59. Dakikada kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak eşitliği yine sağlayan oyuncu oldu.  Karşılaşmanın kalan dayılarında iki takımda eşitliği bozmaya çalışsa da bunda başarılı olamadı

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ