FotoGool

SON DAKİKA

Cengiz Fırat yine yaptı desteğini

İş adamı, spor adamı Cengiz Fırat, Misli.com 3.lig 4. Grupta önemli kozan maçı öncesi yine desteğini Silivrispor’dan esirgemedi. Kozan maçının hazırlıklarını sürdüren Silivrispor’a 25 bin lira prim gönderen Cengiz Fırat , yapılan idmana giderek teknik heyete ve oyunculara tatlı ikram etti, Moral vermeyi de unutmadı.

06 Nisan 2021 Tarihinde eklendi.
Cengiz Fırat yine yaptı desteğini

Silivrispor’da daha önce yöneticilik yapan,  daha sonra’da yapılan genel kurul öncesi Başkanlıkta ismi geçen Silivrispor sevdalısı İş adamı, Spor adamı Cengiz Fırat bu sezon ligin ikinci yarısında takıma büyük maddi destekte bulundu. Daha önce Kelkit Maçında galibiyet için prim okuyan , alınan beraberlikte bile bu primi gönderen Cengiz Fırat,  Muğla maçında da maddi destekte bulunduktan sonra ,  ligde kalma mücadelesinde büyük önem arz eden Kozan maçı öncesi 25 pirim gönderdi. Bu maddi desteğinin yanı sıra yapılan çalışmaya da bizzat gelen Cengiz Fırat Silivri sahasında yapılan çalışma öncesi yönetim kurulu Başkanı Taylan Güraslan ve yöneticilerle bir araya geldikten sonra,  teknik heyet ve oyunculara tatlı ikram ederek manevi destekte de bulundu.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ