FotoGool

SON DAKİKA

Çengelköyspor’dan Başkan’a doğum günü hediyesi

İstanbul temsilcisi kendi sezonunda oynadığı ilk maç öncesinde Kulüp Başkanı İsmet Özay’ın doğum günü de kutladı. Protokol tribününde yöneticilerin pasta ile kutlama yapmasının ardından maç sonunda futbolcular tribüne gelerek Başkan’ın lehine tempo tuttular.

27 Eylül 2020 Tarihinde eklendi.
Çengelköyspor’dan Başkan’a doğum günü hediyesi

26 yıl sonra yeniden Profesyonel liglere dönen Çengelköyspor, iç sahadaki ilk maçında Kahta 02’yi ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti.Sultanbeyli Gölet Stadında oynanan maçta Çengelköyspor’un gollerini 49 ve 55’nci dakikalarda Ali Özgür Basa kaydederken, Kahta 02’nin tek golü 28.dakikada Ali Tayfun Akbey’den geldi.

Maçta coronavirüs tedbirleri sıkı bir şekilde uygulandı. Stada giren tüm futbolcuların ve teknik kadro ile görevlilerin tek tek ateş ölçümleri yapıldı.

Maçın kısa özeti:
Deplasmanda oynana Kahta 02 rakibine oranla maça daha iyi başladı ve bunun neticesinde 28. Dakikada sağ taraftan yapılan ortada Ali Tayfun Akbey’in kafa golü geldi. Adıyaman temsilcisi golden sonra da çok net bir pozisyondan sonuç alamadı. Genç ağırlıklı bir kadrodan oluşan Çengelköyspor ise 35.dakikadan sonra rakibine üstünlük kurmaya başladı. Kadir Doğukan’ın maçın başında sakatlanmasından dolayı mecburi değişiklik yapan yeşil-beyazlıların teknik direktörü Özgür Ataçocuğu ikinci yarıya da Sefa Turan ve İsa Kaynarcı’yı alarak başladı. 49 ve 55’nci dakikalarda Ali Özgür Basa’nın iki farklı kanattan yapılan ortalarda bulduğu kafa golleri ile üstünlüğü ele alan Çengelköyspor, maçın kalan süresinde de rakibine üstünlüğünü kabul ettirdi ve kalan sürede skoru da koruyarak ikinci maçında 4 puana yükseldi. Kahta 02 ise puanda kaldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ