FotoGool

SON DAKİKA

Çatalcaspor’a Nazarlık mağlubiyet. 3-0

Misli .com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Çatalcaspor perşembe günü Soma Atatürk sahasında oynadığı karşılaşmada rakibi Soma karşısında sahadan mağlup ayrıldı.  Grubunda daha önce oynadığı 4 karşılaşmasından da galip ayrılan sarı kırmızı ekip, 5. Maçında ilk kez mağlup oldu.

29 Ekim 2020 Tarihinde eklendi.
Çatalcaspor’a Nazarlık mağlubiyet. 3-0

Karşılaşmada Somaspor’un gollerini 7. Dakikada Muhammed Öztürk. 30. Dakikada Ali Zorlu kendi kalesine ve 90+2. Dakika  Tekin Pınar attı.

Soma Atatürk sahasında oynanan karşılaşmadan mağlup ayrılmasına rağmen üstün oynayan taraf konuk ekip Çatalcaspor oldu.  Grupta kendisi gibi üst sıralar için mücadele veren Soma, eline geçirdiği fırsatları değerlendirerek  bu zorlu karşılaşmada hanesine üç puanı yazdıran taraf oldu.

Maçta daha 7. Dakikada Çatalcaspor kalecis’nin zamanlama hatasından dolayı topu önünde bulan Muhammed topu filelerle buluşturdu.  Maçta 30. Dakikada Çatalca cezaalanına doğru yapılan ortaya Ali Zorlu ters bir kafa vuruşu yaparak topu kendi kalesine gönderdi. 2-0.  Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısında farkı azaltmak için üst üste atak yapan konuk ekip Çatalcaspor son vuruşlarda istediğini yapamadı. Karşılaşmanın 90+2. Dakikasında ikinci yarıda oyuna giren Tekin Pınar attığı golle maçın skorunu belirledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ