FotoGool

SON DAKİKA

Çatalcaspor şova devam etti. 3-0

Misli.com 3.lig 3. Grupta mücadele eden Çatalcaspor,  Çarşamba günü Tepecik Şenol Güneş sahasında,.  Misli.com 3.lig 2. Grupta mücadele eden B.Çekmece Tepecikspor AŞ ‘bin konuğu oldu. Oynanan hazırlık karşılaşmasında iki takımda hafta sonunda oynayacakları karşılaşmaları için oyuncularının son halini görme fırsatı buldukları hazırlık karşılaşmasında Çatalcaspor sahadan 3-0 galip ayrıldı.  B.Çekmece Tepecikspor gol yollarında etkisiz kaldı.

23 Eylül 2020 Tarihinde eklendi.
Çatalcaspor şova devam etti. 3-0

Tepecik Şenol Güneş sahasında oynanan hazırlık karşılaşmasında Ligin ilk haftasında deplasmanda Yalovaspor’u 6-2 mağlup eden Çatalcaspor ,  Tepecikspor karşısında daha istekli ve etkili gözüktü. Ligin ilk haftasında Kendi sahasında Yozgatspor’la 1-1 berabere kalan Yeşil beyazlı ekip, Tekirdağ maçı öncesi daha tutuk bir futbol sergiledi.  İki takım teknik heyetinin tüm oyuncularına şans vermeye çalıştığı hazırlık karşılaşmasında Çatalcaspor’un gollerini Alihan,  Muhammed (P) ve Burak Yamaç attı.

Çatalcaspor Cizre’ye hazırlanıyor

Grubunda bu cumartesi günü Tepecik Şenol Güneş sahasında Cizrespor ile karşı karşıya gelecek olan Çatalcaspor , iç saha maçlarını oynayacağı Tepecik Şenol Güneş sahasında uyum sağlamaya çalışırken,  hemde önemli karşılaşma öncesi son halini gördü. Sarı kırmızılı ekibin Yalova karşısında aldığı farklı galibiyetten sonra hazırlık karşılaşmasında da sahadan 3-0 galip ayrılması teknik heyeti ve yönetiminin yüzünü güldürdü.

B.Çekmece Tepecikspor AŞ gol yollarında yok

Bu hafta sonunda Cumartesi günü Tekirdağspor’a konuk olacak olan B.Çekmece Tepecikspor Çatalcaspor karşısında oynadığı hazırlık karşılaşmasında Orta sahadaki üstünlüğü ile göze çarptı,  forvet hattında ve  kanatlarda fazla etkili olamayan yeşil beyazlı ekipte, savunmadaki açıklarda kalesinde üç gol görmesine neden oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ