FotoGool

SON DAKİKA

Çatalcaspor kendine geldi 0-2

Misli.com 3.lig 3. Grupta zirve mücadelesine ortak olan Çatalcaspor iki haftalık puan kayıplarından sonra perşembe gün gittiği Batan Petrol Spor AŞ karşılaşmasında üç puanla dönerek kendine geldi. Karşılaşmada sarı kırmızımı ekibin gollerini 44. Dakika Muhammet Yılmaz ve 82. Dakikada Mert Özkaplan attı.

12 Kasım 2020 Tarihinde eklendi.
Çatalcaspor kendine geldi 0-2

Grubunda zirve mücadelesini yakından takip eden Çatalcaspor ,  Soma mağlubiyeti ve ardından ,  Karşıyaka beraberliğinde kaybettikleri puanlardan sonra. Perşembe günü Batman Petrol Spor AŞ deplasmanına gitti.  Karşılaşmada konuk ekip Çatalcaspor 44. Dakikada Muhammetin attığı golle ilk yarısını önde kapadığı karşılaşmanın ikinci yarısında 82. Dakikada Mert’in attığı golle maçın skorunu belirledi 2-0 bu sonuçla sarı kırmızılı ekip önemli bir deplasman maçından üç puanla dönmeyi başardı.

2 hafadır galibiyete hasretti

Grubunda Soma’dan beklemediği bir mağlubiyet alan sarı kırmızılı ekip,  bir sonraki haftada da kendi sahasında grubunun zirveye oynayan takımlarınadna olan Karşıyaka ile berabere kalmıştı.  İki hafta kaybettiği puanlardan sonra, Batman deplasmanından aldığı galibiyetle büyük moral buldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ