FotoGool

SON DAKİKA

Çatalcaspor kan kaybetmeye devam ediyor. 0-0

Misli.com 3.lig 3. Grupta 13. Haftada liderlik koltuğuna oturduktan sonra takım içinde oluşan sorunların önüne geçemeyen Çatalcaspor’da düşeş yaşamaya devam ediyor.  Ligin ilk yarısının son 4 haftasında 1 beraberlik,  3 mağlubiyet alan sarı kırmızılı ekip kalesinde 5 gol görüş hiç gol atamadı.,  ligin ikinci yarısının ilk maçında Yalova karşısında sahadan 1 puanla ayrılarak yine kan kaybetmeye devam etti ve grupta 6. Sıraya yerleşti.

28 Ocak 2021 Tarihinde eklendi.
Çatalcaspor kan kaybetmeye devam ediyor. 0-0

Tepecik Şenol sahasında oynanan karşılaşmada ligin ikinci yarısının ilk mücadelesinde Yalovaspor’u konuk eden Çatalcaspor son haftalardaki aldığı kötü sonuçlara bir yenisini daha ekledi. Rakibi karşısında istediği oyunu bir türlü oynayamayan ve yaptığı hatalarla rakibi karşısında zaman zaman ecel terleri döken sarı kırmızı ekibin  etkisiz kaldığı karşılaşmada bir topu direkten döndü.

Ligin ilk yarısının bitimine doğru yaşanan teknik direktör krizinden sonra ligin ikinci yarısı için Engin Özdemir ile anlaşan Çatalcaspor,  Yalova karşısında istediği sonucu alamadı. Son 5 haftada gol sesi çıkaramayan sarı kırmızılı ekip, oyunun temposunu da bu maçta rakibine kaptırarak sezon başındaki futbolundan çok uzak bir görüntü sergiledi.

Son 5 maçta 2 puan sıralamada 6 sıraya düştü

Çatalcaspor ligin ilk yarısının bitimine doğru yaşadığı düşüşe,  ligin ikinci yarısının ilk maçında da devam etti.  Son 5 karşılaşmasında 2 puan toplayan ve kalesinde 5 gol görüp,  hiç gol atamayan Çatalcaspor grup liderliğinden, 6. Sıraya düştü.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ