FotoGool

SON DAKİKA

Çatalcaspor galibiyeti hatırladı. 1-0

Misli.com3. lig 3. Grupta play-off mücadelesi veren Çatalcaspor , kendisi gibi play-off mücadelesi veren Şile Yıldız’ı konuk etti. 14 hafta sonra kendi sahasında ilk kez galip gelirken, 8 hafta sonra da ilk galibiyetini aldı. Haftalar sonra gelen bu galibiyet büyük sevinç yarattı. Karşılaşmada sarı kırmızılı ekibe galibiyeti getiren golü 78. Dakikada Yusuf Atasoy attı.

21 Mart 2021 Tarihinde eklendi.
Çatalcaspor galibiyeti hatırladı. 1-0

Grubunda kendi sahasında 13. Haftada Erbaspor’u 3-2 mağlup ettikten sonra kendi sahasında galibiyet yüzü görmeyen sarı kırmızı ekip,  en son galibiyetini de 19. Haftada Cizrespor deplasmanından almıştı.  haftalar sonrası şeytanın bacağını kırdı.  Karşılaşmanın ilk yarısında oyuna fazla etkisini koyamayan ev sahibi , ikinci yarıda  daha etikli oldu. Karşılaşmada 83. Dakikada sahneye çıkan Yusuf atasoy’un attığı golle sahadan üç puanla ayrılan sarı kırmızılı ekip, haftalar sonra gelen galibiyetin sevincini yaşadı.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ