FotoGool

SON DAKİKA

Çatalcaspor cepten yedi 0-0

Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Çatalcaspor,  zirve yarışında yaşadığı puan kaybıyla grupta ikincilik şansını elinin tersi ile itti.  Tepecik Şenol Güneş sahasında oynanan karşılaşmada,  Orta sıralarda bulunan Altındağspor karşısında beklenilen pozisyonları bulamadı.  Kaybettiği iki puana rağmen,  Karşıyakanın bay olmasından dolayı  grupta 3. Sıradaki yerine yerleşti. 

28 Kasım 2020 Tarihinde eklendi.
Çatalcaspor cepten yedi 0-0

Tepecik Şenol Güneş sahasında oynanan karşılaşmada zirve mücadelesi yapan Çatalcaspor , grubunda orta sıralarda bulunan Altındağ, karşısında istediği galibiyeti alamadı.  Daha önceki maçlarına nazaran daha az pozisyon bulan, daha az etkili olan Çatalcaspor isteğini oyunu ve tempoyu bir türlü bulamadı. Karşılaşmanın son düdüğüne kadar yaptığı mücadele ile galibiyet golünü bulamadı.

Grupta üst sıralardaki takımlarla oynadığı karşılaşmalarda sonra orta sıralardaki takımlarla maçları oynamaya başlayan Çatalcaspor,  Altındağ karşısında sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı.

Dış saha lideri Çatalcaspor

Grubunda 11. Hafta karşılaşmada 6 galibiyet,  3 beraberlik birde mağlubiyet alan  sarı kırmızılı ekip, 16 gol atarken. Kamesinde  8 gol gördü.  21 puanla 3. Sırada yer alıyor.

Sarı kırmızılı ekip, iç saha maçlarında çokta iyi bir performans sergileyemedi.  İç saha maçlarında grubunda 5 karşılaşma oynadı.  2 galibiyete imza atan Çatalcaspor,  3 beraberliği var..  İç sahada oynadığı karşılaşmalarda 6 gol atıp,  3 gol yiyen sarı kırmızılı ekip,  9 puan toplamış.

Dış saha karşılaşmalarında daha başarılı bir grafik sergileyen Çatalcaspor ,  5 dış saha karşılaşmasında 4 galibiyet, 1 mağlubiyet alırken,  hiç berabere kalmadı.  Dış sahada 10 gol atıp, 5 gol kalesinde gören Çatalcaspor 12 puan toplayarak,  grubunda dış saha maçlarında en fazla puan toplayan ekibi ünvanını elinde bulunduruyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ