FotoGool

SON DAKİKA

Çatalcaspor 1 devre dayanabildi. 0-2

Misli.com 3.lig 3.grupta lider Somaspor’u konuk eden Çatalcaspor, güçlü rakibi karşısında 4 önemli eksiği ile çıktığı mücadelenin ilk yarısında başabaş mücadele ederken, ikinci yarının başlarında kalesinde gördüğü gollerle bu önemli mücadeleden mağlup ayrıldı. Sarı kırımızılı ekip, ligin ikinci yarısında kendi sanasında oynadığı karşılaşmalardan galibiyet yüzü görmedi. Karşılaşmada konuk ekibe üç puanı getiren golleri 49. Dakikada Hakan Çakır ve 56. Dakikada Özcan aydın attı.

25 Şubat 2021 Tarihinde eklendi.
Çatalcaspor 1 devre dayanabildi. 0-2

Tepecik Şenol Güneşi sahasında oynanan kaşılaşmada grubunun lideri Somaspor’u konuk eden Çatalcaspor ilk yarıda rakibi ile başa baş mücadele etti. Karşılaşmanın ikinci yarısının başında bu mücadelesinden uzak olan ev sahibi Çatalcaspor ,  49. Dakikada Hakan Çakır’ın attığı gole engel olamadı. Bu golden sonra mücadele direncini iyice kaybeden Çatalcasapor,  56. Dakikada Özcan Aydın’ın attığı golle kalesinde ikinci golü gördü. Maçın son dakikalarına doğru toparlanan Çatalcaspor rakibini kendi yer alanına hapsetmesine rağmen istediği gol yada golleri bulamadı.

Puan kaybı ve düşüş devam etti.

Çatalcasapor ligin ikinci yarısındaki performansı ile camiasını üzmeye devam etti. Son olarak oynadığı Soma karşısında da sahadan mağlup ayrılan sarı kırmızılı ekip puan kaybına ve yaşadığı düşüşe devam etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ